Sportdiëtist Brussel

Verbeter je prestaties met sportdiëtist Brussel: Emma Vandenbergh

Ben je op zoek naar een sportdiëtist in Brussel die je kan helpen om jouw sportdoelen te bereiken met een wetenschappelijk onderbouwd voedingsplan? Dan is sportdiëtiste Emma Vandenbergh de ideale partner om jou naar betere prestaties en een gezondere levensstijl te begeleiden. Met haar expertise, persoonlijke aanpak en ervaring helpt Emma sporters om hun voeding te optimaliseren en hun lichaam beter te begrijpen, zodat ze maximaal kunnen presteren.

Download nu alvast een gratis e-book

Sportdietist

Sportvoedingsgids voor duursporters

Sportdiëtist

Sportvoedingsgids voor teamsporters

Sportdiëtist

Sportvoedingsgids voor gewichtsverlies

Sportdiëtist

Sportvoedingsgids voor spieropbouw

Sportdiëtist

Sportvoedingsgids voor ouders van jonge sporters

Sportdiëtist

5 vegetarische sportrecepten

Wat anderen zeggen over sportdiëtiste Emma Vandenbergh

Sportdiëtist Brussel
Sportdiëtist Brussel
Sportdiëtist Brussel
Sportdiëtist Brussel
Sportdiëtist Brussel

Wie is sportdiëtiste Emma Vandenbergh?

Wie is sportdiëtist Brussel - Emma Vandenbergh?

Emma Vandenbergh heeft een sterke wetenschappelijke achtergrond en uitgebreide praktijkervaring in zowel voeding als sport. Haar opleidingen zijn:

  • Bachelor in Voeding- en Dieetkunde (2022)
  • Postgraduaat Health Coach (2023)
  • Master in Human Movement Sciences and Sports Nutrition (2024)
  • Postgraduaat Eetstoornissen (in opleiding) (2025)

Emma heeft haar expertise verder ontwikkeld met stages en praktijkervaring, waaronder:

  • Stage diëtiste bij Alexianen Zorggroep Tienen (2022)
  • Stage fitness coach bij Energym (2023)
  • Stage onderzoek bij Maastricht University, departement Humane Biologie (2024)

Sinds 2024 werkt Emma als zelfstandige sportdiëtiste en helpt ze sporters van alle niveaus om hun voeding en prestaties naar een hoger niveau te tillen.

Emma’s persoonlijke aanpak

Emma staat bekend om haar zorgzame en begripvolle benadering. Ze gelooft dat vertrouwen opbouwen – zowel in jezelf als in haar begeleiding – essentieel is voor succes. Als sportdiëtiste vertaalt Emma wetenschappelijke inzichten naar praktische tips en een haalbaar plan, dat aangepast wordt aan jouw specifieke doelen. Ze werkt met jou samen om je sportprestaties stap voor stap te verbeteren, maar is er ook om je te ondersteunen bij tegenslagen en moeilijke momenten.

Emma’s kracht ligt in haar geduldige uitleg en de praktische handvaten die ze aanreikt, waardoor je niet alleen je sportprestaties verbetert, maar ook zelf meer inzicht krijgt in wat je lichaam nodig heeft. Door haar positieve mindset en creatieve aanpak zorgt ze ervoor dat je de mijlpalen in je traject kan vieren, maar ook doorzet wanneer het even tegenzit.

Sportdiëtist Brussel

Wat kan sportdiëtiste Emma Vandenbergh voor jou betekenen?

Sportdiëtist Brussel

Als sportdiëtiste in Brussel biedt Emma persoonlijke begeleiding die is afgestemd op jouw noden als sporter. Of je nu een amateuratleet bent of professioneel sport, Emma helpt je om de juiste voedingskeuzes te maken, aangepast aan jouw sport en doelen. Als team van de sportdiëtist bieden we de volgende diensten aan:

  • Individuele voedingsplannen: afgestemd op jouw sportdoelen en persoonlijke behoeften.
  • Verbetering van sportprestaties: voedingsadvies dat helpt om het beste uit je trainingen en wedstrijden te halen.
  • Duurzaam resultaat: we werken met een lange-termijnaanpak die jouw prestaties op een gezonde manier ondersteunt.
  • Coaching voor fitness- en krachttraining: Emma’s ervaring als fitness coach helpt je om je voeding perfect te integreren met je trainingsschema.
  • Blessurepreventie en herstel: Emma begeleidt je om blessures te voorkomen en sneller te herstellen door de juiste voeding.
  • Voedingsbegeleiding bij eetstoornissen: dankzij haar specialisatie in eetstoornissen, biedt Emma extra zorg en begeleiding aan sporters die hiermee kampen.
  • Mythes en misinformatie: Emma helpt je om de juiste keuzes te maken door voedingsmythes te ontkrachten en helder advies te geven.
  • Voeding op wedstrijddagen: gepersonaliseerde begeleiding voor voeding voor, tijdens en na wedstrijden.
  • Dieetbeperkingen: begeleiding voor sporters met specifieke dieetwensen of -beperkingen.
  • Up-to-date kennis: Emma volgt de laatste wetenschappelijke inzichten op de voet om jou de best mogelijke begeleiding te geven.
  • Flexibele ondersteuning: open communicatie en begeleiding buiten de standaard consultaties, zodat je altijd op het juiste moment advies kan krijgen.

Sportvoeding voor jouw succes

Emma Vandenbergh combineert haar wetenschappelijke kennis met een persoonlijke en flexibele aanpak, waardoor ze je op de beste manier kan ondersteunen. Haar passie voor gezondheid, voeding en sport zorgt ervoor dat je de juiste tools krijgt om je prestaties te verbeteren, te herstellen na blessures en vooral te genieten van wat je doet. Ze staat naast je tijdens het hele proces, om je te helpen te groeien en te excelleren.

Sportdiëtist Brussel - Samen jouw sportprestaties verbeteren!

Ben je op zoek naar een sportdiëtist in Brussel? Emma Vandenbergh helpt je om met de juiste voeding je sportprestaties en gezondheid te verbeteren. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak!

Op zoek naar een sportdiëtist in een andere regio? Bekijk hier waar we nog terug te vinden zijn.

Nieuwsbrief

Wekelijkse sportvoeding tips De sportdiëtist in jouw mailbox?

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief